Регистрация

Шоколадов пай с ванилия

Автор:
benito
|
Дата:
22 Jun
|
Видяна:
439
Оцени рецептата

1/2 ч масло

3/4 ч захар

30 г неподсладен шоколад, натрошен

1 ч.л. ванилия

2 яйца

1 готов блат за пай, 23 см

235 г сметана за разбиване

 

Разбийте на крем маслото и захарта до побеляване. Добавете разтопения шоколад и ванилията. Добавете яйцата, едно по едно, като разбивате добре след всяко. Изсипете в блата и охладете за 2 часа. Покрийте с бита сметана.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта