Регистрация

Шоколадово-портокалов пай

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
11 Nov
|
Видяна:
729
Оцени рецептата

225 г крема сирене, меко

400 г подсладено кондензирано мляко

170 г полу-сладък шоколад, натрошен

1/2 ч евапорирано мляко

85 г портокалов ликьор

1 шоколадов блат за пай

 

Разтопете шоколада. Разбийте крема сиренето в купа. Постепенно добавете подсладеното кондензирано мляко, след което охладения разтопен шоколад, след това евапорираното мляко, като разбивате, докато сместа е гладка. Добавете портокаловия ликьор; разбийте за 1 минута на средно висока скорост. Изсипва се в блата за пай. Замразява се.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта