Регистрация

Чесново пилешко

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
09 Mar
|
Видяна:
817
Оцени рецептата

900 г пилешки гърди

6 скилидки чесън, счукан

2 ч.л. сол

2 с.л. зърна черен пипер, едро счукан

4 цели стъбла кориандър, включително и корените

2 с.л. лимонов сок

 

Нарежете гърдите на половинки. Счукайте чесъна със солта. Измийте и фино нарежете пресния кориандър, включително корените, стъблата и листата. Смесете чесъна, солта, пипера, кориандъра и лимоновия сок и втрийте в пилешките гърди. Покритие и оставете да престои най-малко един час или за една нощ в хладилника. Изпечете на скара, като се обръща, за около 5 минути, докато месото омекне и кожата стане хрупкава.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта