Регистрация

Черешов чийзкейк за кафе

Автор:
ivanova
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
632
Оцени рецептата

450 г тесто за хляб

21 595 г плънка за черешов пай

1/2 ч стафиди

225 ч крема сирене, меко

1/3 ч захар

1/4 ч мляко

2 с.л. брашно

1/4 ч.л. бадемов екстракт

1/2 чаша брашно

1/4 ч кафява захар

3 с.л. маргарин, студен

 

На набрашнена повърхност, разточете тестото на правоъгълник. Сложете в предварително намазана с мазнина тавичка. Покрийте и оставете да втаса докато удвои обема си, около 1 час. В купа, смесете плънката за пай и стафидите. Разстелете топинга върху тестото. В друга купа смесете крема сиренето, захарта на пясък, млякото, 2 супени лъжици брашно и екстракта от бадем. Изсипете сместа върху черешовия крем. В малка купа смесете останалото брашно и кафявата захар. Нарежете маргарина в сместа и разбъркайте до получаването на ронлива смес. Поръсете равномерно върху крема със сирене. Пече се на 180С във фурната за 40 минути.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта