Регистрация

Черешов пай

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
534
Оцени рецептата

4 ч череши, смлени

1/2 ч захар

2 ч.л. тапиока

Шепа брашно

Сокът на 1 лимон

2 готови блата за пай

2 с.л. масло

 

Внимателно разбъркайте черешите, захарта, тапиоката, брашното и лимоновия сок. Оставете да престои 15 минути. Сложете единия блат в тавичка. Загрейте фурната до 225С и изсипете плодовата смес в съда и покрийте с маслото. Покрийте с другия плат и направете прорези с нож. Пече се в продължение на 10 минути, след което намалете огъня на 180С и се пече  още 40 минути или до златисто кафяво.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта