Регистрация

Черешов пай за диабетици

Автор:
dobrinska
|
Дата:
06 Dec
|
Видяна:
807
Оцени рецептата

1 неизпечен блат за пай

2 ч череши

1/4 ч меко масло

1 с.л. брашно

1/2 ч заместител на захар

2 жълтъка

1/4 ч евапорирано мляко

1/2 ч.л. ванилов екстракт

2 белтъка

2 ч.л. гранулиран подсладител

 

Сложете черешите в блата. Разбийте на крем маргарина, брашното и заместителя на захар. Добавете жълтъците и се разбива до гладкост. Добавете евапорираното мляко и екстракта от ванилия. Залейте черешите. Пече се на 225 градуса в продължение на 10 минути. Намалете огъня. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути. Разбийте белтъците почти на сняг. Добавете гранулирания подсладител и разбийте на сняг. Покрийте пая. Печете на 180С в продължение на 12-15 минути или докато леко покафенее.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта