Регистрация

Хрупкави пилешки гърди със сирене

Автор:
bogdanova
|
Дата:
19 Jun
|
Видяна:
645
Оцени рецептата

8 пилешки гърди, без кожа и кости, разполовени

4 резена кашкавал; нарязани на половинки

1 кутия крем-супа от пиле

8 филийки домат

2 с.л. масло, разтопено

1/2 ч готова хлебна плънка с подправки

Горещ сварен ориз

 

Натрошете готовата хлебна плънка. Сложете пилешкото в тава. Покрийте със сирене. Разбъркайте супата и изсипете равномерно върху сиренето; покрийте с домати. Смесете маслото и плънката. Поръсете върху доматите. Пече се на 200С в продължение на 25 минути или докато месото вече не е розово. Сервирайте върху горещ ориз. Гарнира се с пресен риган, ако желаете.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта