Регистрация

Хлебен пудинг с Пиня колада

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
20 Dec
|
Видяна:
504
Оцени рецептата

Необходими продукти:

450 г хляб, нарязан на кубчета

1 ч Пиня колада

170 мл сок от ананас

1 ч мляко

1/2 ч кокосова сметана

2 банана

3 яйца

1/3 ч шоколадов ликьор

1 ч стафиди

225 г хапки ананас в сироп

1 ч.л. настърганата лимонова кора

 

Начин на приготвяне:

Нарежете бананите напречно на филийки. Смесете половината Пиня колада, сок от ананас, мляко, шоколадов ликьор и резени банан в блендер. Разбийте на пюре и изсипете в купа. Пюрирайте останалата половина течни съставки и банани с яйцата и ликьора. Смесете с другото пюре. Смесете стафидите и ананаса със сока и заделете. Поставете около 2/3 от хлебните кубчета в уреда за бавно готвене; поръсете с 1/2 ч.л. настъргана лимонова кора и разпределете 1 ч от сместа със стафиди върху хляба. Покрийте с останалите кубчета хляб, а след това с останалата лимонова кора и смес със стафиди и ананас. Изсипете пюрираните съставки в уреда. Покрийте и гответе на слаб огън 6 часа. Насипете в купички и поднесете горещо. Украсете с мента





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта