Регистрация

Тиквен пай с кайма

Автор:
Vesela Momchilova
|
Дата:
04 Nov
|
Видяна:
650
Оцени рецептата

1 ч тиква, пюрирана, сварена

1/2 ч кафява захар

3/4 ч.л. канела

3/4 ч.л. смляно индийско орехче

1/2 ч.л. сол

3 яйца, разбити

1/2 ч пълномаслена сметана

1 ч запържена кайма

1 неизпечен блат за пай

 

Смесете тиквата, кафявата захар, канелата, индийското орехче и солта в купа много добре. Добавят се яйцата и заквасената сметана. Разбийте до гладкост като се използва електрически миксер. Смесете с каймата и се изсипва в неизпечения блат за пай. Пече се на 210 градуса във фурната за 35 минути или до стягане на пълнежа. Охлажда се леко върху решетка и сервирайте топло.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта