Тиквени сладки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
За сладките:
1 ч растително масло
4 яйца
2 ч захар
2 ч тиква, консерва
1 ч.л. сода за хляб
1/2 ч.л. сол
2 ч.л. бакпулвер
2 ч.л. смляна канела
2 ч брашно
За глазурата:
85 г крема сирене, меко
6 с.л. маргарин, мек
1 ч.л. мляко
1 ч.л. ванилия
2 ч пудра захар
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180 градуса. В купа, разбийте на крем олиото, яйцата и захарта. Добавете останалите съставки за сладките и се разбърква много добре. Изсипете сместа в плитка правоъгълна тава, без да я намазвате предварително. Пече се на 180 градуса в продължение на 20 до 25 минути. Охлажда се напълно и се глазира с глазура от крема сирене. За да направите глазурата, разбийте на крем всички съставки за глазурата. Намажете върху охладените, ненарязани бисквитки. След като стегне, нарежете тестото на еднакво големи бисквитки.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ