Свински пържоли на скара в специален сос
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
1285
2 с.л. зехтин
1 малка глава лук; наситнен
3 големи скилидки чесън, сукан
1 ч.л. кимион, смлян
1/4 ч.л. червен пипер, смлян
1 ч кетчуп
1/2 ч малцов оцет
1/4 ч соев сос
1/4 ч кафява захар
2 с.л. сос Уорчестър
1/4 ч.л. течен пушек
6 свински пържоли
- Сгорещете зехтина в тенджера на умерен огън. Добавете лука, чесъна, кимиона и червения пипер. Запържете, като се разбърква често, докато лукът омекне; 5 минути. Добавете всички останали съставки, с изключение на свинските пържоли. Гответе соса внимателно, като се разбърква често, докато леко се сгъсти, около 10 минути.
- Изпечете пържолите на скарата, като обърнете веднъж, до готовност, 6 до 7 минути от всяка страна. Намажете със соса около 5 минути преди да свалите от огъня.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ