Сандвичи с риба тон и чедър
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 глава лук, нарязан на тънки филийки
1 скилидка чесън, счукан
1/2 ч пилешки бульон
2 консерви риба тон, в собствен сос, отцедени
1/2 ч целина, нарязана
2 с.л. майонеза
8 филийки ръжен хляб
115 г чедър, нарязан на тънки филийки
1. Смесете лука, чесъна, както и половината от бульона в незалепващ тиган. Оставете да заври на силен огън; разбърква се често, докато течността се изпари.
2. Добавете половината от останалия бульон; разбъркайте, за да изстържете запечените по дъното парченца и след това се вари отново, докато течността се изпари. Повторете с останалия бульон, докато се изпари. Заделете сместа.
3. В купа, смесете рибата тон, целината и майонезата. Намажете равномерно 4 филийки с рибената смес, след това с лучената, покрийте със сирене и накрая с останалите филийки.
4. Избършете тигана. Поставете на умерен огън и се добавят 2 сандвича. Гответе, докато сандвичите се препекат на дъното, около 4 минути. Обърнете и препечете от другата страна, за още около 4 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ