Регистрация

Пържено пилешко с ликьор

Автор:
bogdanova
|
Дата:
19 Feb
|
Видяна:
552
Оцени рецептата

2 с.л. яйце, разбито

1/4 ч олио + 2 с.л.

2 с.л. царевично нишесте

680 г пилешко, нарязано на малки кубчета

1/2 ч воден кестен, нарязан на филийки

115 г гъби, нарязани на филийки

1 консерва бамбукови кълнове

115 г г соеви кълнове

115 г снежен грах, по желание

3 с.л. ликьор кафе, смесен с

1 ч.л. царевично нишесте

1 ч кашу

 

Покрийте пилешкото в смес от яйцата, 2 супени лъжици олио и царевичното нишесте. Загрейте останалото олио в тиган. Добавете месото и разбъркайте добре. Гответе до златисто кафяво. Извадете в чиния или купа. Отцедете добре. Оставете малко олио в тигана и сложете зеленчуците. Гответе, като разбърквате за 3-5 минути. Добавете сместа с ликьора и се разбърква много добре. Оставете да къкри и върнете месото. Добавете кашуто. Разбъркайте добре. Прехвърлете в топли чинии за сервиране.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта