Регистрация

Пушено пиле

Автор:
marto
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
541
Оцени рецептата

2 цели пилета

680 г италиански салатен дресинг

450 г универсална подправка за барбекю

3 ч барбекю сос

 

Сложете целите пилета в голяма затваряща се найлонова торбичка, заедно с италианския салатен дресинг. Запечатайте торбичката и се съхранява в хладилник за една нощ. Извадете от торбичката и подсушете. Поръсете с подправки пилето отвътре и отвън. Поставете пилето в уреда за опушване и гответе в продължение на 5 часа или до готовност.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта