Регистрация

Прасковен чипс

Автор:
alexander
|
Дата:
01 Apr
|
Видяна:
584
Оцени рецептата

6 ч белени, нарязани пресни праскови

1 ч пресято универсално брашно

1 ч захар

1/2 с.л. канела

1/4 ч.л. сол

1/2 ч масло, меко

 

Сложете прасковите в леко намаслена квадратна тавичка; оставете настрана. Смесете брашното, захарта, канелата и солта в средна купа, прибавете маслото и нарежете в блендера, докато сместа заприлича на овесени ядки. Поръсете сместа равномерно върху прасковите в подготвения съд. Печете на 190 градуса в продължение на 45 минути или до златисто кафяво. Сложете в отделни купи за сервиране и поднесете топло с разбита сметана.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта