Регистрация

Прасковен пай

Автор:
тодорова
|
Дата:
26 May
|
Видяна:
1163
Оцени рецептата

3 ч пресни праскови, нарязани и смесени с

1/2 ч захар или

3 ч праскови от компот, отцедени

2 с.л. царевично нишесте

1 пакет от 85 г крема сирене, меко

1/2 ч заквасена сметана

2 големи яйца

1 с.л. лимонов сок

1/3 ч захар

1 ч.л. канела

1 готов блат за пай

 

Смесете прасковите и царевичното нишесте и оставете настрана. Гответе крема сиренето и заквасената сметана, докато сместа се сгъсти, като се разбърква непрекъснато. Смесете яйцата, сока и захарта в купа с миксер. Добавете сместа със сиренето и разбийте много добре. Подредете прасковите върху блата. Изсипете плънката върху плодовете. Поръсете с канелата. Пече се в предварително загрята на 210С фурна в продължение на 10 минути и след това на 180 градуса за около 30 до 35 минути.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта