Регистрация

Пиле яхния с пипер и ананас

Автор:
radito
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
633
Оцени рецептата

450 г пилешки гърди без кожа и кости, нарязани на кубчета

4 средно големи моркова, нарязани на кубчета

1/2 ч пилешки бульон

1 с.л. пресен корен джинджифил - нарязан фино

1 с.л. кафява захар

2 с.л. соев сос

1/2 ч.л. смлян бахар

1/2 ч.л. лют сос

1 с.л. царевично нишесте

225 г ананас, парченца, отцеден, сокът заделен

1 средно голяма червена чушка - нарязана на парчета

 

Смесете пилешкото, морковите, бульона, джинджифила, кафявата захар, соевия сос, бахара и лютия сос в 3 1/2-4-литров уред за бавно готвене. Покрийте и варете на слаб огън за 7-8 часа или докато зеленчуците омекнат и пилешкото вече не е розово в центъра. Смесете царевичното нишесте и запазения сок от ананас; сместа се разбърква постепенно при пилешкото. Добавете ананаса и чушката. Покрийте и варете на силен огън за около 15 мин. или докато леко се сгъсти.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта