Пиле Занзибар
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 цяло пиле, нарязано на порции
170 г замразен концентрат за лимонада
1/3 ч соев сос
1 малка глава лук, нарязан
3 големи скилидки чесън, счукан
1 с.л. къри на прах
1 ч.л. кориандър
1 ч.л. сол
1/2 ч.л. джинджифил
1/4 ч.л. смлян червен пипер
В купа, направете сос, като смесите лимонадата, соевия сос, лука, чесъна, кърито на прах, кориандъра, солта, джинджифила и червения пипер. Поставете пилето върху подготвената скара, с кожата нагоре. Гответе, като обръщате на всеки 10 минути, за около 30 минути. Намажете със соса и продължете готвенето, като обръщате и мажете със сос на всеки 5 минути, още около 20 минути или докато пилето омекне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ