Регистрация

Пиле върху зеленчуци

Автор:
Наталия
|
Дата:
21 Oct
|
Видяна:
507
Оцени рецептата

1 червена чушка, нарязана на филийки

1 зелена чушка, нарязана на филийки

1 консерва домати, белени, отцедени и нарязани (800 г)

450 г италиански наденички, нарязани на кубчета от по 5 см

2 скилидки чесън, счукан

1 пиле, 1,3 кг, нарязано на порции

1 с.л. зехтин

Сол и пипер

1/2 ч.л. черен пипер

 

Сложете чушките, доматите и парчетата наденица в тава за печене и се поръсват с чесън. Подредете порциите пиле отгоре. Намажете със зехтин. Поръсете със сол и пипер. Пече се, непокрито, за 1 час и 15 минути, докато омекне, като се маже често със соса от тавата.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта