Пилешко с плодове и сирене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 обезкостени, без кожа пилешки гърди, половинки (около 450 г)
1 с.л. маргарин или масло
1 с.л. вода
1 буркан (130 г) круши, отцедени
2/3 ч червени боровинки
2 ч горещ сварен кафяв ориз
1 стрък зелен лук (с перата), нарязан
2 с.л. натрошено сирене фета
Загрейте маргарина в тиган. Запържете пилешкото в маргарина до кафяво от двете страни. Добавя се водата. Покрийте с крушите. Оставете да заври, намалете котлона. Покрийте и оставете да къкри 10 минути. Поръсете с боровинките. Покрийте и оставете да къкри около 5 минути или до готовност на пилешкото. Сервира се с ориз. Поръсете с лук и сирене.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ