Регистрация

Пилешко за салата Цезар

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
676
Оцени рецептата

680 г пилешки гърди, без кожа и кости, нарязани на ленти

4 филийки кашкавал

1 кутия крем-супа от целина

1 кутия крем-супа от гъби

1 пакет галета

1 ч розе

 

Загрейте фурната до 190С. Смесете супата и виното. Сложете пилешкото в тавичка. Покрийте с кашкавала. Покрийте всичко с галета. Изсипете супата отгоре. Покрийте и печете в продължение на 35-45 минути. Сервира се със салата Цезар.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта