Регистрация

Пилешки рулца с рачешки пълнеж

Автор:
Martchella
|
Дата:
25 May
|
Видяна:
741
Оцени рецептата

113 г рачешко месо, нарязано

1/4 ч воден кестен, нарязан ситно

2 с.л. фина галета

2 с.л. майонеза или салатен дресинг

1 с.л. нарязан магданоз

1/4 ч.л. дижонска горчица

6 половинки пилешки гърди, без кожа, обезкостени

2 с.л. сос Уорчестър

нарязан зелен лук

 

За плънката, смесете рчешкото, водния кестен, галетата, майонезата, магданоза и горчицата. Сложете 1 парче пилешко, с обезкостената страна нагоре, между прозрачна найлонова обвивка. Изтънете го с чукче за месо до дебелина от 0,3 см. Повторете с останалите парчета пиле. Сложете по малко от плънката в единия края на всяка половинка пилешки гърди. Сгънете страните и навийте на руло. Подредете пилешкото, със затворената страна надолу в тавичка. Намажете с малко сос Уорчестър. Пече се на 180°С във фурната за 20-25 мин. или докато пилето вече не е розово. Намажете с останалия сос Уорчестър и се поръсва със зелен лук.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта