Пилешки рулца с рачешки пълнеж
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
113 г рачешко месо, нарязано
1/4 ч воден кестен, нарязан ситно
2 с.л. фина галета
2 с.л. майонеза или салатен дресинг
1 с.л. нарязан магданоз
1/4 ч.л. дижонска горчица
6 половинки пилешки гърди, без кожа, обезкостени
2 с.л. сос Уорчестър
нарязан зелен лук
За плънката, смесете рчешкото, водния кестен, галетата, майонезата, магданоза и горчицата. Сложете 1 парче пилешко, с обезкостената страна нагоре, между прозрачна найлонова обвивка. Изтънете го с чукче за месо до дебелина от 0,3 см. Повторете с останалите парчета пиле. Сложете по малко от плънката в единия края на всяка половинка пилешки гърди. Сгънете страните и навийте на руло. Подредете пилешкото, със затворената страна надолу в тавичка. Намажете с малко сос Уорчестър. Пече се на 180°С във фурната за 20-25 мин. или докато пилето вече не е розово. Намажете с останалия сос Уорчестър и се поръсва със зелен лук.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ