Регистрация

Пилешки гърди с лайм на скара

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
30 Sep
|
Видяна:
695
Оцени рецептата

1/4 ч наситнен пресен магданоз

1/2 ч.л. прясно смлян черен пипер

1/2 ч.л. настъргана кора от лайм

2 с.л. сок от лайм

1 ч сухо бяло вино

6 половинки пилешки гърди, без кожата и костите

 

Комбинирайте всички съставки, с изключение на пилешкото, в плитка тавичка. Сложете пилешкото и обърнете, за да се покрие с маринатата. Покрийте и оставете в хладилник за 1 ден. Извадете пилешкото от маринатата; заделете маринатата. Намажете скарата с мазнина и включете на умерено-силен огън. Сложете месото и печете до готовност от всички страни, като мажете със заделената марината.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта