Регистрация

Пилешки гърди с кисело мляко и сирене фета

Автор:
пеева
|
Дата:
14 May
|
Видяна:
971
Оцени рецептата

4 пилешки гърди, без кожа, обезкостени

226 г кисело мляко

3 скилидки чесън, счукан

1 ч.л. сушен риган

Щипка сол и пипер

113 г сирене фета, натрошено

Прясно нарязан копър

маслини

 

В средно голяма купа смесете киселото мляко, чесъна, ригана, солта и черния пипер. Запазете малко количество (около ¼ ч) за поднасяне с пилето. Добавете пилешките гърди в купата с киселото мляко, като обърнете, за да се покрие хубаво и оставете да се маринова за 20-30 минути. Изпечете на скара в продължение на няколко минути от всяка страна, като поръсите с натрошеното сирене, след като ги обърнете първия път. Гарнира се със ситно нарязан копър и маслини и се поднася с резервирания сос.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта