Регистрация

Пилешки гърди с гъбен сос

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
02 Dec
|
Видяна:
1019
Оцени рецептата

1/2 пилешки гърди без кожа и кости

2 опаковки тънко нарязана пастърма

225 г заквасена сметана

1 консерва крем-супа от гъби

1 резен бекон

 

Увийте пилешкото с бекон. Забодете с клечка за зъби. Подредете пастърмата на един слой на дъното на тавичка. Покрийте с гърдите. Покрийте със смес от супата и заквасената сметана. Печете на 150 градуса, покрито с фолио за първия час. Намалете на 125 градуса и печете още около 2 часа. Намажете със соковете по средата на готвенето. Свалете фолиото през последния половин час. Извадете клечката за зъби. Може да добавите малко вермут или шери, ако желаете.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта