Регистрация

Печени бадеми

Автор:
lubo
|
Дата:
18 Mar
|
Видяна:
1721
Оцени рецептата

4 с.л. зехтин

1 1/2 ч бадеми, бланширани

1/4 ч.л. кимион

Сол

 

Загрейте олиото в тиган, добавете бадемите и задушете над слаб огън, докато са златисто кафяви. Внимавайте да не изгорят. Отцедете върху хартиени кърпи. Подправете с кимион и малко сол.





Виж още от категория "Ядки"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта