Регистрация

Пай с карамел

Автор:
петя добрева
|
Дата:
08 May
|
Видяна:
480
Оцени рецептата

1 ч кафява захар

2 с.л. масло

1 ч гореща вода

1 с.л. царевично нишесте

1 ч.л. ванилия

2 жълтъка, разбити

 

Сложете кафявата захар и маслото в тенджера и оставете да заври. Разредете с гореща вода. Смесете царевичното нишесте, ванилията и жълтъците на две яйца с малко вода и се прибавят към горещата смес и се разбърква, докато се сгъсти. Охлажда се и се поставя в изпечен блат за пай. Разбийте белтъците със захар на вкус на сняг и покрийте пая. Пече се на 180С за 10 мин.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта