Регистрация

Пай със сирене и ананас

Автор:
marto
|
Дата:
21 Jan
|
Видяна:
501
Оцени рецептата

За блата с ананас:

1/3 ч захар

1 с.л. царевично нишесте

1 консерва (225) натрошен ананас, със сока

За слоя с крема сирене:

1 пакет (225 г) крема сирене, меко

1/2 ч захар

1 ч.л. сол

2 яйца

1/2 ч мляко

1/2 ч.л. ванилия

1 готов блат за пай

1/4 ч нарязани орехи

 

Смесете захарта, царевичното нишесте и ананаса плюс сока в малка тенджера. Гответе на умерен огън, като се разбърква непрекъснато, докато сместа се сгъсти. Сложете в купа и се добавят 2 яйца, едно по едно, като се разбива след всяко добавяне. Добавете млякото и ванилията.Намажете охладения ананасов слой на дъното на блата за пай. Изсипете сместа с крема сирене върху ананаса; поръсва се с орехите. Печете на 200 градуса за 10 минути; намалете огъня до 160С и печете в продължение на 50 минути. Охладете.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта