Регистрация

Малинов крем брюле

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
28 Apr
|
Видяна:
450
Оцени рецептата

2 ч мляко

2 с.л. мляко на прах

3/4 ч яйчен заместител

1/3 ч захар

1 ч.л. ванилов екстракт

30 пресни малини

3 ч.л. захар

 

Загрейте фурната до 160ºС. Постепенно разбъркайте млякото с млякото на прах. Добавете яйчения заместител, 1/3 ч захар и ванилията. Поставете пет малини на дъното на всяка от шест чашки яйчен крем. Покрийте с крема. Пече се в тава, пълна с гореща вода до 2,5 см дълбочина около 35 минути, докато кремът стегне. Охладете. Поръсете 1/2 ч.л. захар върху всеки крем и поставете чашките в тавичка. Изпечете под грила докато захарта се карамелизира.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта