Регистрация

Кокосов пай с шоколад

Автор:
Антони Атанасов
|
Дата:
23 Apr
|
Видяна:
238
Оцени рецептата

1 пакет инстантен шоколадов пудинг

2 2/3 ч студено мляко

1 ч растителна сметана за украса

За блата:

1/4 чаша разтопено масло или маргарин

2 чаши кокос

 

Смесете микса за пудинг и млякото в купа. Разбийте бавно на най-ниската скорост на електрически миксер в продължение на 1 минута. Изсипете веднага в приготвения блат за пай. Оставете в хладилника за един час. Гарнира се с разбита сметана и шоколадови пръчици или настърган шоколад.

На блата:

Смесете 1/4 чаша разтопено масло или маргарин и 2 чаши кокос. Притиснете равномерно в ненамаслена тавичка. Печете на 180С за 20 - 30 минути или до златисто кафяво. Охладете.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта