Регистрация

Италианско забайоне

Автор:
любомира
|
Дата:
23 Jul
|
Видяна:
784
Оцени рецептата

8 жълтъка

1/2 ч захар

3/4 ч вино Марсала

 

В голяма купа на водна баня, разбийте жълтъците и захарта, докато побелеят и се сгъстят. Сместа не бива да завира. Добавете виното бавно, като разбивате постоянно. След 4-6 минути сместа трябва да е утроила обема си. Изсипете в отделни чаши за сервиране. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта