Регистрация

Един по-различен ябълков пай

Автор:
Весела Динолова
|
Дата:
28 Apr
|
Видяна:
424
Оцени рецептата

1/2 ч захар

1/2 ч портокалов сок

1/2 бучка масло

4 сладки ябълки

1/2 ч захар

3 с.л. брашно

1 неизпечен блат за пай

 

Комбинирайте първи четири съставки в тенджера и гответе, след това се добавят захарта и брашното. Разбъркайте хубаво и изсипете в блата. Пече се 30 мин. на 210С.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта