Регистрация

Бананов пай

Автор:
Весела Лилкова
|
Дата:
21 Jun
|
Видяна:
473
Оцени рецептата

2 ч натрошени ванилови вафли

1/3 ч масло - разтопено

90 г ванилов пудинг

1 3/4 ч мляко

1 1/2 ч локум, нарязан

1 ч сметана за разбиване

2 банана

 

Смесете вафлите и маслото.

Притиснете по дъното на тавичка за пай с размер 23 см. Пече се на 190 градуса в продължение на 8 минути. Подгответе ваниловия пудинг като използвате 1 3/4 чаши мляко; покрийте с прозрачно фолио и оставете в хладилника. Добавете локума и сметаната. Нарежете бананите на филийки и ги подредете в блата. Изсипете плънката върху бананите. Охладете за няколко часа или за през нощта. Поднесете.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта