Регистрация

Баварска картофена салата

Автор:
тодорова
|
Дата:
26 Apr
|
Видяна:
619
Оцени рецептата

4 ч картофи; обелени и нарязани на тънки филийки

2 ч пилешки бульон

1/2 ч.л. сол

1/4 ч зехтин

1/3 ч лук, нарязан

1/2 ч.л. захар

2 с.л. лимонов сок

Щипка пипер

 

Сварете картофите в бульона с 1/4 ч.л. сол в продължение на 5 до 8 минути, докато омекнат. Отцедете. Разбъркайте топлите картофи със зехтина и лука. Разтворете останалата 1/4 ч.л. сол и захарта в лимоновия сок. Залейте картофите. Мариновайте за 1 - 2 часа преди сервиране. Сервира се със стайна температура.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта