Регистрация

Сандвичи с риба тон и чедър

Автор:
benito
|
Дата:
29 Jan
|
Видяна:
1142
Оцени рецептата

1 глава лук, нарязан на тънки филийки

1 скилидка чесън, счукан

1/2 ч пилешки бульон

2 консерви риба тон, в собствен сос, отцедени

1/2 ч целина, нарязана

2 с.л. майонеза

8 филийки ръжен хляб

115 г чедър, нарязан на тънки филийки

 

1. Смесете лука, чесъна, както и половината от бульона в незалепващ тиган. Оставете да заври на силен огън; разбърква се често, докато течността се изпари.

2. Добавете половината от останалия бульон; разбъркайте, за да изстържете запечените по дъното парченца и след това се вари отново, докато течността се изпари. Повторете с останалия бульон, докато се изпари. Заделете сместа.

3. В купа, смесете рибата тон, целината и майонезата. Намажете равномерно 4 филийки с рибената смес, след това с лучената, покрийте със сирене и накрая с останалите филийки.

4. Избършете тигана. Поставете на умерен огън и се добавят 2 сандвича. Гответе, докато сандвичите се препекат на дъното, около 4 минути. Обърнете и препечете от другата страна, за още около 4 минути.





Виж още от категория "Снаксове"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта