Яхния с пилешко, печурки, бамя и магданоз
Средно | Порции 3-5
| Видяна: 4849
Разпознаване на видовете паста, мъфини от макарони и свеж дип с броколи.
Епизод 8
Дължина: 23:59
Излъчено на: 2013-09-18 11:30
Днес ще готвим бърза, уютна, домашна и непретенциозна храна:
- Урок по запознаване с видовете макарони и спагети.
- Макаронени мъфини с яйце, мляко, пармезан и кашкавал.
- Зелен сос с пасирани броколи, чесън и пармезан.
- Пилешка яхния с гъби, бамя, домати и подправки.
Най-важните съставки
бамя, босилек, брашно, броколи, вода, гъби, гъби печурки, дафинов лист, домат, жълтък, захар, зехтин, кашкавал, лед, лимон, лимонов сок, лук, магданоз, макарони, масло, мащерка, мляко, настърган пармезан, оцет, пармезан, пилешки бульон, пилешко месо, пилешко филе, сол, сол и пипер, черен пипер, чесън, чубрица, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ