Регистрация

Яйца с кренвирши на микровълнова

Яйца с кренвирши на микровълнова
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 1223

Омлет на микровълнова в халба.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 яйца
  • 1 кренвирш или 120 г шунка или бекон
  • сол и пипер на вкус
  • чубрица по желание
  • 2 с.л. мляко, течна сметана или майонеза

Начин на приготвяне:

1. Разбийте яйцата в халба или купичка, която е подходяща за микровълнова фурна.

2. Нарежете кренвирша на полумесеци или колбаса - н кубчета.

3. Добавете мляко, сметана или майонеза към яйцата, изсипете вътре и месната част на ястието, поръсете с чубричка, мащерка и лют пипер по желание и разбъркайте.

4. Пуснете ястието да се запече на най-силната степен за 1 минута.

5. Извадете, разбъркайте с вилица и пъхнете на умерена сила за още 1:30-2 минути.

6. Изчакайте 2-3 минути преди да хапвате, за да не се изгорите. Поднесете си и хляб по желание.

 

Източник: YouTube/Готовим с Матеевой Натальей

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 5 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта