Регистрация

Черешката на тортата - сезон 8, епизод 21, част 2



Черешката на тортата - сезон 8, епизод 21, част 2
Средно   |   Порции 8   |   Видяна: 1755

Предприемачът Трифон Михайлов готви всички ястия с чесън.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 21, сезон 8

Излъчен на 27.06.2017

Втора част

Готви пчеларят Трифон Михайлов

След като екстравагантният домакин наготви още по-екстравагантни и от самия себе си ястия, дойде ред на гостите да опитат шантавите храни, които уж трябваше да отговарят на темата за седмицата "Традиционна българска кухня". Странното меню обаче още по-странно се хареса на черешковците, които отново се отпуснаха в приятни и искрени раздумки. Те без свян разнищиха личния живот на Трифон, не се поколебаха да попитат защо живее в тесен апартамент със съпругата и двете си деца и какво точно прави, докато обяснява, че развива бизнес. Той пък не се посвени да разкаже за твърде лични събития в битието си, както и да потърси мненията на новите си приятели. Май всички забравиха, че има камери. Какво си говореха на чесновата трапеза, която предизвика гняв у Шеф Манчев - гледайте в тази част. А ето и какви сладости си хапнаха по време на сладките приказки.

1. Странна салата с нарязани много на ситно свежи листа от маруля и рукола, смесени с домати на кубчета, пресен лук и чесън и овкусени с дресинг от мед, авокадо, оцет и зехтин.

2. Най-странният таратор на света - освен традицията от кисело мляко с вода, чесън и краставица, виждаме добавка от варено яйце и пресни моркови. Някой твърдят, че това е погански таратор.

3. Домашна голяма празнична питка на рулца, замесена с жива мая, лимонада, масло и чесън.

4. Мъжки мезерлъци - купени от магазина разядки и колбаси.

5. Печени картофи с чесън и копър.

6. Мариновано свинско в лук, чесън, мед, лимонада, червено вино и подправки.

7. Десерто от кисело мляко с бисквити, мармалад и чесън.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта