Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 18, част 2



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 18, част 2
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1588

Актрисата Лорина Камбурова готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 18, сезон 13

Излъчен а 20.06.2019

Втора част

Готви Лорина Камбурова

В началото на своята вечер домакинята обясни, че никак не обича да готви, но е настървена към предизвикателствата, затова се е съгласила да участва в Черешката. След това се позалута в пазаруването, но откри невероятно щастие в лицето на професионален консултант от магазина за месо, алкохол и още нещо... Лорина обясни проблемите си на консултанта, но вместо да ги решават в магазин, тя го покани директно да ѝ помогне с направата на вечерта. И той прие. Така в кухнята вече има професионална подкрепа, която гарантира успеха. Двамата се захванаха с основното - гнезда от варено-мариновано телешко блек ангъс, пълнени със спанак, валериана и рукола и захлупени със забулени яйца.

Със следващите мъки в кухнята проличава, че Лорина не готви и не умее да го прави. Тя отстъпва мястото пред печката на помощника си и наблюдава, възхищавайки се от резултатите. А ентусиазираният Боби показва техника за поширане на яйца в плик, и сглабя основното, което отива в уреда Бен Мари. За предястие ще има яйца с бланширани аспержи, чери домати, зелени листенца и трюфел. Докато помагачът готви, домакинята обяснява, че се е изморила.

Следват брускети от хляб с активен въглен и квас. Те се запичат на тостер, покапват се със зехтин, намазват се с разполовена скилидка чесън и трюфелово песто. Оказва се, че на домакинята дори не ѝ се отдава мазане на филии. За десерт Лорина обещава цедено кисело мляко с плодове, но ще го направи директно преди сервиране. С това нейната роля в кухнята приключи, а гостите се качват в лимузината.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 4 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта