Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 26, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 26, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2350

Водещата Гери Дончева пазарува в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Гергана Дончева

Първа част

Излъчен на 19.02.2018

Тази седмица ни очаква голяма тема - тематични вечери, тематично готвене, тематичен дрескод, наяждане и забавление с постоянство. Шоуто гарнираме с най-смешния кукловод - актьорът, който умее да те разсмее - Станимир Гъмов; момичето, което помним с титаничното й участие в Черешката - моделът и водеща Гери Дончева; бившата депутатка, която написа две книги за здравословно хранене - Петя Раева; момичето, което е печелело ленти, а сега се снима на лента - моделът и акртиса - Анна-Мария Чернева и ПР-ът, който се готви за пир - Наско Лазаров. А звездите ще филетира естественият враг на авокадото - Шеф Иван Манчев.

След невижданите скандали от изминалата седмица, отваряме нова страница в предаването с домакин Гергана Дончева. Тя продължава със суетната тенденция като първо отива при фризьора си, а чак след това потегля на пазар. Още в началото на предаването Гери обявява своята идея - да направи тематична вечеря под мотото Венеция. Спомяме си я в миналото участие в Черешката, когато кръсти тематичната си вечеря Титаник, но тогава корабът й се разби. Днес домакинята е по-подготвена от всякога. Очаква ни седемстепенно меню с италиански акцент. Започваме със сладоледа, който Гери приготвя чевръсто веднага щом влиза в кухнята. Ето и с какво още планира да нагости компанията.

1. Брускети с домашно направен хляб, домати, песто и сирена.

2. Полента - или иначе казано качамак с масло и сирене.

3. Печена сьомга.

4. Печени картофи за гарнитура към сьомгата.

5. Дроб с лук - в България наричан дроб по хайдушки, а в Италия - Фегато ала венециана.

6. Плато от сирена за следястие.

7. Джелато.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта