Регистрация

Хърватска торта с бадемов крем



Хърватска торта с бадемов крем
Средно   |   Порции 6-12   |   Видяна: 2400

Сладкиш Охлюв с плънка от цитрусови кори и ликьор.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 14.01.2016

Странен сладкиш по стара хърватска рецепта за десерт представят днес Лора и Стоян като ни запознават с Рабска торта във формата на охлюв или змия. Това е тестена вкусотия, чиито блат, ароматизиран с ванилия служи за рамка на яйчен крем, в който се добавят портокалови и лимонови кори, бадеми и бадемов алкохол. Своеобразното змийче се изпича, а след това се поръсва с пудра захар или се украсява по желание с плодове. С изпълнението на този десерт можете да си спечелите прозвището "сладкарски ексцентрик". 

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта