Фиш енд Чипс за пиячи
Риба с гарнитура от печени пикантни картофки.
Необходими продукти:
- 2 филета от риба по ваш избор
- картофи
- чесън
- лимон
- люта чушка
- сол и пипер
- магданоз
- розмарин
- маргарин и зехтин екстра върджин
Начин на приготвяне:
1. Обелете и нарежете картофите на едри парчета горе-долу в един размер. Варете ги около 5 минути.
След това излейте водата, полейте ги с малко зехтин, поръсете розмарин и ги запечете във фурната на 200 градуса.
2. Увийте рибата във фолио с малко маргарин, лимонов сок, малко люта чушка, магданоз и малко счукан чесън.
3. Печете заедно с картофите, около 20-25 минути. Следете картофите да не изгорят.
4. Сервирайте със зелена салата или други зеленчуци.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ