Турски хляб с гръцки крем от чесън
Средно | Порции 4-6
| Видяна: 6553
Англйски пай с прясна риба и картофи.
Епизод 17 - Сезон 2
Дължина: 22:11
Излъчено на: 2011-10-13 11:30
Днес ще готвим:
- Екмек - традиционен турски хляб със сусам, наричам още турска франзела.
- Скордаля - гъста турска паста с много чесън.
- Шотландски солен пай с морска риба.
Най-важните съставки
брашно, бяла риба, бяло сирене чедар, бяло сусамено семе, вино, горчица, заквасена сметана, захар, зехтин, картофи, квасена сметана, магданоз, масло, мая, мляко, моркови, орехи, оцет, праз лук, пъстърва, сметана, сол, сол и пипер, сьомга, филе от сьомга, хлебни трохи, хляб, чедър, черен пипер, чесън, яйце
Време за приготвяне: 2 часа
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ