Трикове с плодове за ядене и пиене
Летни коктейли с пресни плодове и готвене и сервиране на плодови храни.
Плодовете са онази здравословна наслада, с която природата радва тялото ни от пролетта до късна есен. Сезонни, свежи, сочни и ароматни, те са идеална закуска, полезен десерт, диетично основно и страхотна добавка към сладкиши и напитки. Какво можете да си направите с типичните пролетни и летни плодове като ягоди, диня, боровинки, малини, праскови и други представители на вкусната класика, показват в канала 5 minute crafts.
Динята е страхотна за основа на коктейли, в кората ѝ могат да се сервират храни и напитки, да се превърне в ледени блокчета, за да бъде основа на сладолед или аперитив, а защо не добавка към торти и сладкиши или интересна свещ. От корите ѝ се прави мармалад. Но тя не е единствената червена сочност. Вижте още какви ордьоври се получават от ягоди и малини, как се потъмняват с добавката на свежи боровинки и дори как можете да се насладите на цялата тази вкусова гама през зимата, като използвате замразени плодове. Във видеото плодовете и шантавите идеи с плодове са на мода. Вие просто изберете своя стил.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ