Регистрация

Телешко филе с мед и горчица



Телешко филе с мед и горчица
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2914

Телешко месо с намачкан грах в маслен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.02.2017

Готвим телешко с грах, но това не е традиционната българска гозба, въпреки съвпадението в продуктите. Тук телешкото бонфиле се овкусява с кориандър, сол, къри и чили и се запържва, а след като хване апетитна коричка се готви във вода и оцет. После придаваме истинската екзотика на вкуса, като добавяме горчица и мед. Тези вкусни телешки хапки заслужават и достойна гарнитура. За нея бланшираме грах, запържваме чесън и розмарин и готвим с тях и малко масло грахта. Накрая намачкваме зрънцата и ги сервираме като основа, върху която полягват телешките мръвки. За още по-красива визия, по желание можете да поръсите с бяло сусамово семе.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта