Содени бухти със сирене
Лесно | Порции 3-4
| Видяна: 3814
Лангиди или малки палачинки на маслена баня.
Бон Апети
Излъчен на 01.01.2016
Пържените бухти, наречени от Лора и Стоян атоловски лангиди са идеална идея за тежка семейна закуска в студените дни, когато можем да си позволим да закусваме с пържена храна в почивните дни. С тези вкусни плоски понички няма да спасите тънката си талия, но ще зарадвате небцето. Можете да поднесете една част със сирене, както е показано във видеото, а друга с домашно сладко или течен шоколад. Импровизирайте с топинга според вкуса си.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ