Сладкиш с ябълки, моркови и глазура
Канелен кекс с ябълки и моркови с ванилова глазура.
Бон Апети
Излъчен на 30.09.2016
Кейк с моркови и ябълки - лесна за приготвяне класика в домашните сладкиши, която леко се усложнява от добавката на глазура. Първо се прави тестото, в което към ябълката и моркова влизат яйца и канела с кафява захар. И докато кексът се пече 45 минути на 170 градуса, приготвяме глазура - от крема сирене с масло, ванилова захар, лимонов сок и пудра захар. Така сладкишът придобива завършена визия и уникално балансиран вкус, а и от лесен домашен десерт се превръща почти в торта или страхотен кейк за гости. Ако искате да си го направите - гледайте видеото:
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ