Скандинавска брускета със сьомга
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 995
Брускети с риба и крем сирене.
Необходими продукти:
- 1 франзела или 2 багети
- 1 скилидка чесън
- 4 с.л. зехтин
- 150-200 г сьомга на тънък слайс
- 1 авокадо
- 1 опаковка крем сирене за мазане
- див лук за украса
Начин на приготвяне:
1. Нарежете франзелата на филийки. Подредете в тава, застлана с хартия за печене. Скилидката чесън намачкайте в зехтина и с четка намажете хлебчетата. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 8-10 минути.
2. Готовите филийки намажете богато с крем сиренето.
3. Сложете по парче сьомга и парче авокадо.
4. Украсете с пера див лук.
Най-важните съставки
авокадо, багета, див лук, зехтин, крем сирене, сирене крема „Филаделфия”, сьомга, филе от сьомга, франзела, чесън
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ