Салата Цезар с бекон
Средно | Порции 1
| Видяна: 6734
Бърз вариант на салата Цезар със свинско, пармезан и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 80 г салата айсберг
- 80 г маруля
- 80 г дресинг за салата "Цезар"
- 30 г пармезан, настърган
- пармезан, нарязан на тънки филийки
- 10 г хрупкав бекон, натрошен
- 20 г хрупкави хлебни крутони
Начин на приготвяне:
1. Смесете салатата с дресинга.
2. Украсете с крутони и нарязан пармезан.
3. По желание, поднесете с различни добавки, като пушена сьомга, печено пиле, шунка, печени скариди или скалопини.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 15 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ