Салата с пушена скумрия, картофи и праз
Лесно | Порции 2-3
| Видяна: 1485
Картофена салата с праз и риба.
Необходими продукти:
- 1 пушена скумрия
- 4 картофа
- 1/2 стебло праз лук
- сол
- зехтин
- лимон
- маслини и магданоз
Начин на приготвяне:
1. Сложете картофите във вода, за да се сварят.
2. През това време почистете рибата от кожата и костите и накъзсайте или нарежете на дребно в купа.
3. Празия лук наситнете и прибавете към рибата.
4. Картофите обелете, нарежете на хапки и изсипете при останалите продукти.
5. Разбъркайте, овкусете със сол, малко зехтин и лимонов сок.
6. Украсете с наситнен магдаоз и маслини.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 45 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ